............. SAMMA PRISER 8-DE ÅRET I RAD!.............
........ SAMMA PRISER 8-DE ÅRET I RAD!.........
Mobil:46(0)739127361
Mail:info@cykeltaxi.se
 
............ SAMMA PRISER 8-DE ÅRET I RAD!...............

Camping rickshaw kampanj

Till inköpsansvariga för KOMMUNER, TURISTCENTER, HOTEL, CAMPING etc..

Tips och råd att ge sina gäster/kunder något utöver det vanliga. Det är inte så lätt. Gästen vill ha något exklusivt och annorlunda. Och betalar gärna lite extra för en ovanlig och minnesvärd upplevelse.
Ofta vill gästerna/turisterna titta på samhället och dess sevärdheter de besöker. Visst finns det turistbyråer. Men först skall dom hitta dit, och det är inte lätt i en ny stad. Eller hur? Väl framme måste man ställa sig i kö, fråga, diskutera vilket är "lämpligast" att se, vad kostar det, hur tar man sig dit etc. Visst kan man ta en taxi! men, usch så tråkigt... Att läsa en svensk karta och förstå var man är, hur man skall ta sig dit man vill se, kan ställa till en hel del besvär och stress. Inte minst språkmässigt. Det är som om en svensk försöker läsa en kinesisk karta. Till sist är man så trött i huvud och fötter att man orkar inte mer att leta och sätter sig på ett café istället. Visst käns situationen igen? Tiden lider och turisten/gästen missar värdefull tid som de skulle kunna använda till att just se på sevärdheter i ert samhälle. Därmed missar även andra i samhället välbehövlig inkomst. Köp min bekväma Camping rickshaw vagn och ge ett miljövänligt och oförglömligt minne. Eller hyr ut den dag eller veckovis för långfärds camping.

Här kommer ett exklusivt erbjudande i första hand till hotellägare.

Ni erbjuder en stillsam, miljövänlig, vacker guidetur för 2 i en bekväm cykeltaxi för ett attraktivt pris av exempelvis 375 kr/tim. Ni anställer en flerspråkig kunnig guide som gillar att cykla och kan stadens historia och sevärdheter. Gästerna njuter av färden på ett bekvämt sätt och lyssnar på sin privata guide samtidigt som de har en 360 graders panorama utsikt. (Har själv gjort detta på Gotland med mycket uppskattad resultat!) Självklart är cykeltaxi försett med hotellets väl synliga reklam! Bak: B:90 cm H:100 cm. Ni kan göra special avtal med olika parker, museer etc. om billigare entré när hotellets guide kommer med besökare.
Eftersom ni förmodligen, om ni slår till snabbt! är ensam i samhället med ett iögonfallande, miljövänlig cykeltaxi blir ni säkert även anlitade av dess invånare. Cykeltaxi passar alldeles utmärkt för sträckor under 5 km i ett samhälle. Taxi vill inte gärna köra eftersom det ger för lite inkomst i förhållande till bilens kostnad och slitage.

BRÖLLOPS KÖRNING!
Vid beställning för bröllop kan ni erbjuda ett miljövänligt, exklusivt transportmedel. Vackert dekorerad som bröllopsvagn med kanske levande blommor för att hämta brudparet från kyrkan till eran matsal där bröllopsmiddagen väntar. Brudparet känner sig extra väl omhändertagen om ni erbjuder ovanstående gratis! Inkl. skylt: NYGIFTA!
Brudparet syns betydligt bättre i en öppen cykeltaxi-vagn, än instängd i en RollsRoys bakom mörka bilglas. Och brudparet tänker på bättre miljövänliga framtid för kommande generationer.

Vad kan min mångsidiga Camping rickshaw vagn erbjuda som inget annat fordon?

Miljövänlig åktur för: Möhippor, studentexamen, svensexor, äkta miljövänlig taxi, teater, bio, restaurang, barnkalas, sportevenemang, shoppingtur, picknicktur, rundtur, barrunda, etc.
Kan man använda den till nåt annat?
Jojomen! På vår tredje generation mångsidiga cykeltaxi kan man enkelt BYTA sätet utan verktyg till 10 - SITTSIGA barnsäte för barn under 10 år!. För roliga och miljövänliga utflykter. Ta bort alla säten och du kan använda den som en stor, rymlig, lastvagn för tyngre transport. Max 280 kg. Då får även rullstol plats med passageraren sittandes kvar i rullstolen och ändå få åka miljövänlig åktur.


EXTRA - EXTRA - EXTRA!

Till förskolor - dagis: Vår andra generation Camping rickshaw är äntligen klar! Håller på att målas och utrustas med bekväma säten. (Okt. 2007) Den är tillverkad med tanke på småttingar under 6 år. Nu, äntligen kan man ta hela 8 st barn och sätta dom i en enda cykeltaxi vagn! Med gott om plats för mat, dryck, kläder etc. under sätet. Nu kan de äntligen åka miljövänlig utflykt eller picknick i skogen. Orkar man trampa? Det är inte så tungt som man tror. Med en trehjuling cykel (T.ex. Monark) kan man, om man är van cyklist, köra småttingarna i lugn takt, säkert och miljövänligt. Vi välkomnar dig som tvivlar på om du klarar av, att få provcykla. Kan 15 åringar kan du...!

Var kan man köpa denna mångsidiga Camping rickshaw vagn?

HÄR! Svensktillverkad för svenska arbetens skull. Till vardags kallad Camping rickshaw. Designad av mig efter 8 års erfarenhet av att köra cykeltaxi. Se bilder i: Gallerian Kan även användas för uthyrning till just Camping utflykt. Den är tillverkad helt i aluminium och extremt robust och lätt (40 kg). Viktigt vid tunga eller långa turer! Har en lastförmåga på hela 250 kg. 2 vuxna och 2 barn under 6 år får plats. Absolut underhålls och reparationsfri. Inga delar som kan gå sönder eller slitas ut. En outslitlig, reparations och servicefri trotjänare med trevligt utseende. Den har mycket sköna och bekväma säten av galon för enkel renhållning. Används varje dag, sedan år 2004 för olika uppdrag i Stockholm som cykeltaxi. Gott om plats under sätet för ev. bagage, matkassar eller matkorg vid picknicktur och ett utdragbart bord.

Cykeltaxi vagnen kopplas på sadelstolpen till en trehjuling vuxen cykel som ger en lätt, behaglig körning och säker stabilitet för föraren. Passagerarna kan enkelt och lätt stiga av och på cykeltaxin utan risk. Köp en idag. Njut av den i 10 år och du kan fortfarande sälja den för samma pris du köpte den för! Trehjulingen är av märket Monark. Vikt 32 kg och har inbyggd 7 växlar i vänster bakhjul samt även inbyggd dynamo i framnavet för allmän cykel belysning.
Enkel ny konstruktion och modell månar om säkerhet, och bekymmersfri driftsgaranti. Hela ekipaget med passagerare är lätt att köra för föraren, tack vare väl anpassad utväxling av trehjulingens växelsystem.
En annan fördel man får på köpet är att man kan använda cykeln separat att köra ärenden med. Har en stor korg bak.
Priser: För trehjuliga cykeln 13.000 kr.
För endast vagnen 13.125 kr
För 2 sittsiga sätet 5000 kr
För 8 sittsiga barnsätet 6250 kr
Priserna är inkl moms. Frakt tillkommer.
Jag säljer även en trehjuling med elmotor. Kan behövas om det finns backar i samhället som annars kan vara tungt för föraren. Kostar 17.000 kr med moms

Köp idag! I morgon kan konkurrenten ha köpt...

.......... SAMMA PRISER 8-DE ÅRET I RAD!............
............ PRIS 100 kr/vecka ..............

ANNONSPLATS
max bredd 190 pixlar

Prova på pris.
Endast 500 kr för 3 mån.


--------------------

 • Fråga från en förtvivlad kvinna...
 • "Hur får man bort allt b*ajs (äckligt) efter toabesök?"
  S: Här får hon "goda" råd... www.familjeliv.se/

  Men vill du ha konkret lösning titta in här istället. www.toabide.se/

  --------------------
 • Söker du annorlunda present? Key Finder fäster du på din fjärkontroll eller annat som lätt kommer bort hemma. Om du visslar eller klappar i händerna så piper den och blinkar och du hittar den lätt. Med namn eller loggo. Klicka här!
 • --------------------

   

    Hemsidan gjord av: proffsdesign.com